Skip to main content

SAJTÓSZOBA

A Hotel Clark nem akármilyen elismerést zsebelt be

turizmusonline.hu
2024.04.29

A TripAdvisor, a világ legnépszerűbb és legkedveltebb turisztikai platformja idén is publikálta a szakma által nagyrabecsült „Travellers’ Choice Awards Best of the Best” rangsorát, és a vendégértékelések eredményeként, és a minap közzétett győztesek között ott találjuk a Lánchíd budai-hídfőjénél, a Vár tövében található hotelt.

Tovább

Grandiózus neoavantgárd festményekkel vár a hatodik Art Corner

https://hu.euronews.com
2024.04.04

A magyar neoavantgárd képzőművészet remekeit lehet ingyen megtekinteni a Leo Bistro étterem és a Hotel Clark közös kortársművészeti kiállítássorozata, az Art Corner legújabb tárlatán. A Virág Judit Galériával kéz a kézben megvalósított, ‘Neoavantgarde – Made in Hungary’ kiállításon Bak Imre, Hencze Tamás, Keserü Ilona, Lantos Ferenc és Nádler István műtárgyaiban gyönyörködhetnek az érdeklődők. A március […]

Tovább

A világ legjobb luxusszállodái között a Hotel Clark Budapest

www.vg.hu
2024.03.20

A Hotel Clark Budapest a 2022. év végén kapta meg az ötcsillagos minősítést, a napokban pedig világszínvonalú elismeréssel díjazta a Tripadvisor. A fővárosi hotel sorozatban harmadik alkalommal nyerte el a Best of the Best minősítést a Top 25 európai szálloda (TOP 25 Hotels of Europe) kategóriában (9. helyezett).

Tovább