loader image

Utazási Információ COVID-19

Kedves Vendégeink!

 

Az Önök és munkatársaink egészsége, valamint biztonsága elsődleges szempont számunkra, ezért menedzsmentünk azt a döntést hozta, hogy a Hotel Clark március 20-tól ideiglenesen nem fogad vendégeket. Ezen lépésünkkel szeretnénk elősegíteni és hozzájárulni a korona vírus terjedésének megfékezéséhez, hogy minél előbb, biztonságos körülmények között újra fogadhassuk Önöket a Hotel Clark szállodában.

Döntésünk értelmében, 2020 április 30-ig tartó időszakra vonatkozó, minden szállásfoglalás esetén felajánlja annak kötbérmentes törlését, vagy díjmentes újra foglalását 2020. december 30-ig. Szállodánk vezetőségének és minden munkavállalójának kiemelt célja vendégeink biztonsága és egészségük megóvása mellett, hogy flexibilis hozzáállásunkkal segítsük őket ebben a kritikus időszakban. Szobafoglalás törlése esetén szállodánk eltekint az esetleges kötbérterhes kondícióktól, illetve visszatéríti vendégeinek ezen foglalásokra vonatkozó, szállodánk felé kifizetett összeget.

Ezzel egyidőben, a fenti óvintézkedés révén érintett vendégeink figyelmébe szeretnénk ajánlani, hogy amennyiben a foglalás törlése helyett annak új időpontra történő módosítását kérik, úgy örömmel foglaljuk át az aktuális megrendelést változatlan áron és feltételekkel 2020. december 30-ig (pontos dátum hiányában ezen összegben kreditet ajánlunk ugyanezen érvényességi idővel), továbbá automatikusan ingyenes upgrade-et biztosítunk számukra a következő szobakategóriába. (Ez utóbbi speciális ajánlat foglaltság és szabad kapacitás függvénye és az értékesítés által kiemeltnek minősített időszakokra nem vonatkozik.) Köszönjük vendégeinknek, hogy ezen választásukkal hozzájárulnak a turizmus és a kapcsolódó iparágak megmentéséhez.

Bízunk benne, hogy a nemzetközi szintű rendkívüli intézkedések hatására a COVID-19 vírus gyorsan megfékezhető és hamarosan abban a megtiszteltetésben lehet részünk, hogy szállodánkban üdvözölhetjük a most törlésre vagy halasztásra kényszerülő minden kedves vendégünket.

Amennyiben szobafoglalás kapcsán kérdése lenne, rezervációs csapatunk továbbra elérhető a reservation@hotelclarkbudapest.hu email címen. További információért és Magyarországot érintő intézkedésekért, kérem forduljanak hozzánk bizalommal a ferenc.hunka@hotelclarkbudapest.hu email címen.

 

Üdvözlettel,