loader image

A CLARK OROSZLÁNOS KAPUJA TOVÁBBRA IS NYITVA ÁLL

 

Kedves Vendégeink,

Hiszünk a folyamatosságban és kiszámíthatóságban, így a Magyar Kormány 484/2020. (XI. 10.) számú rendeletének figyelembevételével, a Hotel Clark Budapest csapata limitált szolgáltatásokkal ugyan, de határtalan lelkesedéssel, továbbra is szeretettel várja üzleti célú vendégeit!

A foglalások módosításában maximális rugalmasságot biztosítva állnak rendelkezésre kollegáink az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: + 36 1 610 48 90
email: reservation@hotelclarkbudapest.hu

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

A Hotel Clark Budapest Csapata

Szobáink

Gasztronómia

Online foglalás

„Hiszünk abban, hogy minden találkozás különleges és megismételhetetlen. A vendégeink a barátaink. Ebben rejlik a Clark egyik titka.”

Foglalási feltételek

A Clark „felnőttbarát” szálláshely: kizárólag 14 éven felüli vendégeket fogad.

Az online szobafoglalásnál minden esetben hitelkártyás garanciát kérünk.
Néhány ajánlat esetében egyedi foglalási és törlési feltételek lehetnek érvényben.
Ha utazásod tervezett időpontja egy évnél távolabbi, kérjük keress bennünket telefonon vagy e-mail-ben az egyedi ajánlatért.

Elfogadott bankkártyák: VISA, AMEX, MasterCard, Union Pay.
Bejelentkezés a szállodába: 14:00 órától
Kijelentkezés a szállodából: 12:00 óráig

Amennyiben a fent megadott időpontnál hamarabb érkeznél, vagy később jelentkeznél ki, kérjük, ezt legalább egy nappal korábban jelezd számunkra!
Ha a foglalás törlése az érkezés előtt kevesebb, mint 24 órán belül történik meg, úgy a szálloda egy éjszakai szállás díját terheli a vendég által garanciaként megadott bankkártyára.
Szállodánkban, meghatározott szabályok betartása mellett magaddal hozhatod a kutyádat, vagy macskádat. A kisállat tartózkodásának díja: 15 EUR/nap (ellátás nélkül).